Ny serie med 5G-løsninger fra Peplink

Ny serie med 5G-løsninger fra Peplink

Ny serie med 5G-løsninger fra Peplink 1800 1200 SD-WAN


Med Peplinks 5G løsninger får du unbreakable forbindelse, hvor end du befinder dig. Dette giver helt nye forudsætninger for kontakt og forbindelse mellem mennesker verden over.


Dette er Peplink 5G

Dækning hvorend du befinder dig

Peplinks 5G løsninger inkluderer også LTE-funktion (4G), som sikrer, at du bevarer forbindelsen, selv om 5G ikke er tilgængelig.

SpeedFusion Technology

Optimér potentialet for din 5G forbindelse med Peplinks patenterede og integrerede SpeedFusion teknologi.

Unbreakable forbindelse med 5G

SpeedFusion giver brugerne mulighed for at sammenlægge flere forskellige WAN-forbindelser for at etablere en særdeles robust og sikker punkt-til-punkt forbindelse.

Optimér ydelse og pålidelighed

5G kan levere hurtigere download/upload-hastigheder og svartider med ultra-lav latency, hvilket giver virksomheder og forbrugere mulighed for at benytte og opleve innovativ teknik.

Autonom kørsel / fjernstyring

5G sikrer at biler, udstyret med autonom styring, kan opretholde forbindelsen, hvilket øger sikkerheden og effektiviteten på vejen og oplevelsen i bilen.

Kontorforbindelser

Med Peplinks Multi-WAN 5G enheder kan en virksomhed etablere en effektiv fail-over forbindelse og eliminere nedetid ved fejl på sin fiberforbindelse.

Helse- og sygepleje

5G ready løsninger sikrer unbreakable forbindelser, som håndteres centralt for brancher med kritisk kommunikation.


Produktserien

MAX Transit 5G

Pepwave MAX Transit 5G er en mobilrouter udstyret med to modemmer og Dual-band Wi-Fi, som giver mulighed for etablering af to uafhængige, men samarbejdende, netværk hvilket mindsker overbelastning og interferens.

Balance 310 5G

Peplink Balance 310 5G er en load balancing router som med SpeedFusion Cloud kan balancere faste WAN-forbindelser med 5G WAN-forbindelser, baseret på applikationen, og på den måde begrænse spild af data og trafik.

MBX 5G

Pepwave MBX 5G er et powerhouse af en mobilrouter med bl.a. redundante SIM-kort pladser og hele fire modemmer. Den tilbyder hastighed og driftssikkerhed ved at kombinere det bedste af 5G og LTE.


5G applikationer

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller er du interesseret i mere information vedrørende Peplinks nye produktserie for 5G? Så udfyld formularen, og du vil blive kontaktet af en af vores medarbejdere.

    Back to top