Om Peplink

Peplink er ledende

indenfor SD-WAN løsninger.

Innovation

Innovative produkter og passioneret kundeservice

Peplink er førende indenfor SD-WAN løsninger. Peplinks SpeedFusion SD-WAN routere distribueres i hele verden og hjælper tusindvis af kunder fra forskellige brancher med at øge båndbredden, forbedre Internet-pålideligheden og mindske omkostningerne. Peplinks komplette produktmix indeholder modeller til enhver virksomhed i alle størrelser.

Peplink er overbevist om at kvalitet, innovative produkter og passioneret kundeservice, kan hjælpe alle til at opleve et bedre Internet. Det er derfor kunder i hele Verden anvender Peplink.

Peplink er globale med kontorer i Nordamerika, Europa, Mellemøsten og Asien. Deres løsninger sælges og supporteres af distributører, systemintegratorer og strategiske partnere over hele Verden.

Enkel håndtering

Gør komplicerede teknikker enkle at anvende

Peplink er specialister i at gøre komplicerede teknologier enkle at anvende. Deres egenudviklede VPN-teknologi gør det muligt for kunder at konfigurere komplicerede Multi-connection, Multi-Site Wide Area Network med blot få klik. InControl2, peplinks cloudbaserede overvågnings- og håndteringsplatform, gør det muligt for erhvervskunder at håndtere tusinder af enheder via en eneste arbejdsstation.

Brancher

Peplink har produkter til alle markeder og forskellige brancher

Peplinks store udvalg af SD-WAN-produkter passer til de fleste markeder som f.eks.  Public Safety, Sygeplejen, Færgetrafik, kollektiv trafik med flere.

Public Safety

Redningstjenesten har brug for ubrydelig tilslutning for at kunne opretholde missionskritisk kommunikation. SpeedFusion SD-WAN kombinerer kommercielle LTE-netværk med private LTE-netværk. Resultatet er det bedste fra to verdener: optimal dækning, stor pålidelighed og båndbredde.

Sygepleje/transport

Anvend Peplink routere til at kombinere båndbredden fra flere LTE-opkoblinger i ambulancen.
Dette giver lægerne mulighed for at se vitale tegn via videostreaming og give ambulancepersonalet information som kan være livsnødvendig, inden de ankommer til sygehuset med patienten.

Broadcasting

Når det handler om transmission af live TV/radio, så tæller hvert sekund. Med Pepwave MAX kan man kombinere flere cellulære opkoblinger, således hvert øjeblik indfanges uden afbrydelser. Har man behov for at sikre sin transmission mod effekten af pakketab? Anvend Peplinks WAN-Smoothing teknologi for at rekonstruere tabte pakker ”on the fly”.

Fra bloggen

Peplink routere til TV2 ØST 2592 1728 SD-WAN

Peplink routere til TV2 ØST

Northcom har leveret Peplink routere til TV2 ØST til deres CNG biler (Cellular News Gathering). Om TV2 ØST TV2 ØST er en af de 8 regionale…

Jönköpings Länstrafik har fået Wi-Fi ombord på busserne 1505 546 SD-WAN

Jönköpings Länstrafik har fået Wi-Fi ombord på busserne

Jönköpings Länstrafik, JLT, i Sverige har fornyet deres busflåde og har i forbindelse med dette anskaffet udstyr og abonnementer for at kunne tilbyde deres passagerer…

Ny serie med 5G-løsninger fra Peplink 1800 1200 SD-WAN

Ny serie med 5G-løsninger fra Peplink

Med Peplinks 5G løsninger får du unbreakable forbindelse, hvor end du befinder dig. Dette giver helt nye forudsætninger for kontakt og forbindelse mellem mennesker verden…

Sveriges Radio har valgt en Peplink løsning 1506 546 SD-WAN

Sveriges Radio har valgt en Peplink løsning

Sveriges Radios liverapportering/nyhedsfunktion er 100% baseret på lydstreaming over IP-protokol. Deres reportere, korrespondenter og køretøjer er udstyrede med mobile routere, som duplikerer datatrafikken over de…

Back to top