Peplink routere til TV2 ØST

Peplink routere til TV2 ØST

Peplink routere til TV2 ØST 2592 1728 SD-WAN


Northcom har leveret Peplink routere til TV2 ØST til deres CNG biler (Cellular News Gathering).

Om TV2 ØST

TV2 ØST er en af de 8 regionale TV-stationer. TV2 ØST er en public service TV station, der dækker Vest- og Sydsjælland samt Lolland og Falster. TV2 ØST beskæftiger knap 100 medarbejdere.

Behovet

TV2 ØST har CNG biler, som kører rundt på Sjælland og transmitterer TV med hjælp fra routere. De oplevede meget dårlig performance på deres eksisterende bonding unit med 4 x SIM-kort fra forskellige carriers. Derudover oplevede de meget lang tid for upload af video filer fra marken til HQ. Det tog ofte mere end 20 min. for upload af en enkelt video.

Northcoms løsning – Peplink routere til TV2 ØST

Efter overbevisende test og demo af Northcoms løsning valgte TV2 ØST at udskifte deres eksisterende router, kabler og antenneløsning med Peplinks MAX Transit Duo. MAX Transit Duo har Load Balancing og 2 samtidige SIM-kort pladser.

Fordele for TV2 ØST

Med Peplinks Pepwave MAX Transit Duo i deres CNG biler har TV2 ØST opnået flere fordele. Først og fremmest har de opnået high speed data med 2 hoved-SIM-kort aktive samtidig men også med 2 redundante SIM som back-up/hot standby. Derudover kan de uploade videofiler 4-5 gange hurtigere end tidligere. Alene på disse 2 punkter har de fået dækket deres behov godt ind.

Udover ovenstående fordele har det givet dem muligheden for at arbejde mere effektivt og tættere på deadlines. De har fået 2,4 og 5 GHz Wi-Fi, inklusiv udendørs antenne.

Siden sidst

Det er nu nogle år siden, TV2 ØST begyndte at bruge Peplink routere i deres dagligdag til TV-produktion, og de er fortsat glade og tilfredse. De styrer selv deres routere via InControl, og de har endnu ikke haft behov for hverken service, reparation eller udskiftning af routere. Kasper Thor Larsen, Teknisk Chef for TV2 ØST, udtaler, at de er meget tilfredse med Northcoms løsning, som fungerer upåklageligt.

FOTOMichael Juel, Northcom.

Læs også: Sveriges Radio har valgt en Peplink løsning

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller er du interesseret i mere information om, hvordan vi kan hjælpe din transport? Så udfyld formularen, og du vil blive kontaktet af en af vores medarbejdere.

    Back to top