Sveriges Radio har valgt en Peplink løsning

Sveriges Radio har valgt en Peplink løsning

Sveriges Radio har valgt en Peplink løsning 1506 546 SD-WAN


Sveriges Radios liverapportering/nyhedsfunktion er 100% baseret på lydstreaming over IP-protokol. Deres reportere, korrespondenter og køretøjer er udstyrede med mobile routere, som duplikerer datatrafikken over de tilgængelige datalinks, og de er tilsluttet til deres datacenter med VPN-teknologi. Alt dette for at sikre pålideligheden af lydstreaming, når de anvender det offentlige datanetværk, hvor der ikke er QoS, kvalitet af service.

Sveriges Radio stod over for et generationsskifte, og de efterlyste en mobil router, som var kompakt men let samt intelligent og med en høj ydeevne. Slutbrugerne, reporterne, forventer sig en enhed som bare skal startes op og derefter selv udfører de nødvendige trin for automatisk at koble på en sikker forbindelse til datacentret.

Ydermere var der behov for en kraftig central router til datacentret for at danne den anden ende af VPN-forbindelserne fra de mobile routere. Denne centrale router skulle kunne klare kravet om at opretholde mindst 60 samtidige VPN-tunneler med tilstrækkelig kapacitet til hver af tunnelerne til at tillade lydstreamingen at fortsætte uafhængigt af hinanden.

Da Sveriges Radio ledte efter et produkt der kunne opfylde deres krav, landede valget på Peplink som producent og Northcom som leverandør. Med hjælp fra Peplinks Pepwave MAX Transit Duo ude i marken og Peplink Balance 2500 i Sveriges Radios datacenter fungerer systemet som tiltænkt. I datacentret har Sveriges Radio i dag 2 stk. Peplink Balance 2500, som er sat op i High Availability tilstand. Hvis den primære Peplink Balance 2500 router skulle blive ramt af en funktionsfejl, tager den sekundære enhed over øjeblikkeligt. Dette garanterer ekstrem stabilitet i systemet.

I skrivende stund benytter Sveriges Radio 140 stk. Pepwave MAX Transit DUO og 2 stk. Peplink Balance 2500, som udgør vigtige puslespilsbrikker for, at de kan levere selvstændig journalistik og kulturoplevelser til publikum, der hvor de er og kan lytte med. Fordi vi hos Northcom har en høj teknisk kompetence inden for produkter vi leverer, og fordi vi står til rådighed for Sveriges Radio hvis og når det bliver nødvendigt, er deres forventninger til os som leverandør både blevet indfriet og overgået.

Vi takker Sveriges Radio for tilliden.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller er du interesseret i mere information om, hvordan vi kan hjælpe din transport? Så udfyld formularen, og du vil blive kontaktet af en af vores medarbejdere.

    Back to top