Teknologi

Peplinks højteknologiske

og driftssikre produkter

Høj IP-klassificering

Robuste enheder

Peplink tilbyder solide og robuste produkter, heraf flere med højere IP-klassificering og produktcertificering for at klare hårde forhold. Produkterne kan modstå støv, vibrationer og hårdt vejr. Dette gør Peplink til det sikre valg for industrier, redningstjenester og virksomheder, som generelt er afhængige af missionskritisk kommunikation.

Vandtæt

Støvtæt

Lynsikker

Høj sikkerhed

Kontinuerlig overvågning

SpeedFusion

Peplinks patenterede SpeedFusion teknologi overvåger kontinuerligt alle tilslutninger og veksler mellem dem efter behov for at skabe ubrydelige VPN-tilslutninger. Desuden forbinder SpeedFusion al tilgængelig båndbredde for ubrydelig og forbedret ydeevne for realtid POS, video, VoIP og andre datakrævende transmissioner.

Undgå pakketab

WAN-smoothing

Pakketab er den største årsag til tab af data, og det kan ske i de mest vigtige øjeblikke. Under en videokonference med en kunde kan pakketab besværliggøre forståelsen og i værste fald umuliggøre kommunikationen, da begge parter er uden synkronisering. Under en direkte sending kan kameraets mobiltilslutning tabes, hvilket gør at værdifulde sekunder mistes. Resultatet bliver: Frustration og mistede muligheder.

For at undgå pakketab har Peplinks ingeniører udviklet en patenteret WAN smoothing teknik: SpeedFusion. Med hjælp fra intelligente algoritmer bygger og leverer den sendende Peplink-enhed specialpakker. Bevæbnet med disse specielle pakker kan den modtagende Peplink-enhed derefter rekonstruere de mistede pakker for at sikre, at kommunikationen bliver konsistent.

Samtidigt vil WAN-smoothing teknologien kontinuerligt tildele datatrafikken til WAN-tilslutningen med den laveste latency, således forsinkelsen i datatransmissionen konstant forbliver minimal.

Udnyt båndbredden

Bandwidth Bonding

SpeedFusion tilbyder tillige Bandwith Bonding som på en budgetvenlig, hurtig og nem måde kan kombinere adskillige dataforbindelser (op til 13 stk.) ex. SIM fra forskellige operatører (3G/4G/5G) xDSL, WiFi etc. for at skabe én ultrahurtig virtuel og krypteret WAN-forbindelse.

Undgå dyr nedetid

Hot Failover

WAN failover i andre VPN-teknologier kobler eksisterende VPN-tilslutninger sammen, hvilket kan resultere i omkostningsfyldte driftsstop. Med SpeedFusion Hot Failover fastholdes krypterede VPN-tunneller over alle tilgængelige tilslutninger for at holde virksomheden i gang, selv hvis en tilslutning kobles fra. Hvis en forbindelse går ned, så dirigerer SpeedFusion Hot Failover trafikken direkte til en fungerende tunnel for ubrydelig tilslutning og VPN-tilslutning.

Management system

InControl 2

Netværksadministration kræver konstant vedligeholdelse: standardiseret konfigurering af enheder, overvågning af netværksstatus, og hastende fejlsøgning. Med InControl 2 kan man udføre alle disse funktioner på hele netværket fra en valgfri webbrowser.

InControl 2 er Peplinks Cloudbaserede managementsystem. Når man er er koblet op mod sine enheder, opsamles der data som kan generere brugbare rapporter om alle aspekter af netværket. Fra en eneste skærm/arbejdsstation er det muligt at udrulle konfigurationer til alle eller udvalgte enheder. Er en dybere kontrol nødvendig, kan der oprettes fjernadgang til administrationssnitfladen for samtlige enheder i netværket (remote admin.)

Ved hjælp af InControl 2 sparer man konfigurationstid, minimerer opdateringstider, og holdes på samme tid løbende opdateret om status på netværket. InControl2 yder desuden aktiv hjælp til at løse netværks-problemer, hurtigt og effektivt.

Back to top